SweetFX Settings DB
Latest forum threads
2 days, 3 hours ago
by Marer
2 days, 4 hours ago
2 days, 11 hours ago
by Mike20
3 days, 4 hours ago
The server had a bork bork bork!
Posted 10 months, 1 week ago
When I try to upload some screenshots for my Battle Realms preset it displays that message... "The server had a bork bork bork!" What does that even mean? Cheers
Posted 10 months, 1 week ago
Apologies. The site was moved to a new server, and there was a few file permission issues. It should be fixed now
Posted 10 months, 1 week ago
Working perfectly thanks! :)
Posted 10 months, 1 week ago
And broken again >.<.
Posted 10 months ago
I have changed how the storage access is handled, please report if there's still problems with uploads
Posted 10 months ago
i had a bork bork bork! too
Posted 10 months ago
Hello :) I am experiencing this issue as well today.
Posted 10 months ago
I just deployed a new version testing something, along with getting the log system to work again. Hopefully this will fix it, or at least give me some hints on what's the problem
Posted 9 months, 3 weeks ago
Well, there's a problem now where if you click the screenshot a second time to see the original size with the slider, It doesn't show the screenshot.
Posted 7 months, 1 week ago
Having same when reseting password with mail address :)
Posted 5 months, 4 weeks ago
Yup! full size screenshots appear to be broken Splitscreen previews are blurry so not ideal heh
Posted 2 weeks ago
This site seems to have some major issues. I can't seem to reset my old account's password as it throws the "The server had a bork bork bork!" error every time, can't confirm new account as the email never comes through, and after submitting a new preset it says "404 Not Found. The content you're looking for can not be found", and is nowhere to be found. Any help?
New post

Please log in to post an answer